Tuesday, April 24, 2007

Ny utmaning till mig själv!

För ett par månader sedan så utmanade jag mig själv att aldrig stå stilla i en rulltrappa. Bor vid stans längsta och jobbar vid stans nästlängsta (tror jag), så det blir en del trappor att kliva upp för även om de rullar. Det var tungt i början, blodsmak i mun och allt det där, men nu går det otroligt smidigt att komma upp, bara det är en hög pepp-faktor! Så min nya utmaning kom jag på igår. Jag åkte till St Eriksplan på hemvägen, hoppade av där för att kunna gå en promenad hem (visste att om jag först tog mig hem så skulle jag aldrig orka gå ut igen på kvällen, bra att man ändå känner igen ens svagheter....). Tog mig 30min i väldigt rask takt och kändes så himla skönt när jag kom hem! Så jag har alltså bestämt mig för att de dagar jag jobbar i stockholm ska jag alltid hoppa av vid en hållplats som gör at jag måste gå en promenad (på minst 20 min) hem. Undantag får ske om det regnar eller jag har absurt mycket packning (laptopryggsäcken räknas inte). Tack alla ni för peppning och förslag! Klart jag vill stavgånga med dig på Söndag Elin, hörs om tid och plats!
Kram promenad-Kickan

5 comments:

Anonymous said...

Hej svejs! Hittade hit via din "VV-vän" ;D Det är kul att läsa om andra som kämpar på och är viktväktare.. I'll be back...;D

Kickan said...

Hej! Välkommen hit! Började med blogen som en motiverare för mig själv att hålla koll på viktminskningen. det är en rolig bonus att nya vänner hittar hit och vill läsa det man skiver!

Cornelia said...

Vilken bra idé... jag skall omedelbart börja fundera ut motsvarande utmaning till mig själv och återkommer till vad det blir på min blogg :-) Kram kram

Fia said...

Hej Kristina!
Var det endast i morgon (onsdag) som du skulle vara i ua? Kan inte komma till Geoc då, för det är mammagruppsträff.
Kan du inte lägga ut en bild på din nya frisyr? Nyfiken :)
Kram!!

Anonymous said...

Jag önskar jag kunde göra någon sådan form av vardagsmotion men, haha!, jag bor i en sådan liten stad. Enda gången jag använt mig av lokaltrafiken var då jag förfrös mina lår och tog en buss för att mina ben inte skulle ramla av. Till mina olika jobb tar det 5 minuter med cykel. Ack ändå!
Lyllos dig måste jag få säga och skitbra gjort!